Headerbild

Kurs för Jenny Kullgren

2019-02-04 i Allmänt

Kurs för mångsidiga Jenny Kullgren 14-16 Juni

Jenny har utbildat och tränat hästar av många olika raser i över 20år. Hon har tävlat framgångsrikt i de flesta westerngrenar. På senare år har hon varit en flitigt anlitad tränare på clinics runt om i norden och hennes specialitet är kommunikation mellan häst och människa och problemlösning för alla ekipage oavsett disciplin.
Vi jobbar på förståelse, mjukhet och ömsesidig respekt. Kanske ditt mål är att kunna rida din häst i samling barbacka utan huvudlag?! Det passar också dig som vill ha hjälp med häst som är lite het eller dig som har en trög häst. Vill du ha hjälp med lastträning eller annan problemlösning så fixar vi det här.

Alla hästar och ryttare är välkomna oavsett ras och inriktning. Det blir horsemanship från marken, ridlektioner och övrigt efter deltagarnas önskemål. Man kan även få hjälp att starta grundhantering och inridning av unghäst.

Vi startar på fredag kväll med teori och sen tränar vi tillsammans från marken och där får du möjlighet att diskutera och ställa frågor till Jenny.  Vid fikat på fredagkväll delar vi in passande grupper

Pris

1800kr/ deltagare (Max 10 st)
(3 dagar träning ink 2 luncher och en middag, samt fika alla dagar.)

Uppstallning hela helgen 200kr (en spånbal ingår)

             Läktarplats 1 dag 100kr (Lör el sön)
                                    helg 150kr
(Lör & Sön)

 

Anmäl dig till vrk@vilhelmina.ac
senast 10/5
Obs! anmälan är bindande.
Endast 10 platser först till kvarn.
Skriv i din anmälan vad just du vill fokusera på.
I ditt bekräftelse mail får du info om betalning m.m.
Vill du ha hjälp med att hitta boende kontakta oss via mail.
Enklare boende finns för 100kr/natt.