Headerbild

Viktig information till ridelever

2014-11-27 i Allmänt

Du som ridelev på ridskolan! Läs detta.

Hej 

Som ni redan vet har vi skadade hästar p.g.a en olycka i hagen, Vallde har vi också fått lämna tillbaka pga en gammal skada som ”spökar” och det känns inte rättvist mot han att fortsätta på ridskolan. De hästar som vi har fungerande idag kan inte täcka upp för de som är borta, det blir för tufft för dem.

Vi har därför inte hästar så vi klarar av att bedriva vår verksamhet som vanligt i nuläget. Vi har försökt att hitta andra hästar att låna men utan resultat.

Styrelsen tillsammans med personalen har därför fått ta beslutet att lägga om verksamheten under två av de tre sista veckorna på ridskolan.

Vi kommer inte kunna genomföra ridlektioner under vecka 49 och 50, utan vi kommer ordna andra aktiviteter under kvällarna. Vecka 51 kör vi på med avslutningsveckan som planerat.

 

P.g.a. detta kommer vi också förlänga vårterminen med 2 extra ridgånger. Hur exakt detta kommer ske får ni information om längre fram.

 

Tider som gäller under vecka 49 och 50 är 18:00-19:30.

Vi samlas i stallet och vi kommer göra olika saker under kvällarna. Så har du exempelvis din ridlektion måndag kl 18:40 kommer du till stallet redan kl 18:00 istället.

 

Vi planerar att starta verksamheten som vanligt till nästa termin och med målet att vi har nya hästar på plats. Vi har dessutom 6 st nya elever i dagsläget som står på kö att få börja på ridskolan vilket är jätte roligt.

 

Hjälp med att hitta sponsorer!

Vi behöver jobba hårt med att hitta sponsorer till nya hästar till verksamheten. Vi vill därför ha din hjälp. Det kan vara allt från att hjälpa till att besöka olika företag, till att fråga din egen arbetsgivare.

 

Du kan också själv sponsra genom att köpa en hästsko. Finns i guld, silver och brons.

En hästsko innebär att du får en hästsko i den färg du valt med ditt namn i (eller annan text).

Skorna kommer sitta på sponsortavlan på anläggningen.

Guldsko: 500 kr/år Silver: 350 kr/år, Brons: 200 kr/år. Gäller för år 2015.

 

Vi vill också uppmana alla elever som vill att hjälpa till att samla in pengar till klubben med att sälja ”hästskor”. Ex gå runt och knacka dörr. Vill du hjälpa oss med det? Säg till din ridledare så kan vi försöka få ihop en samlad grupp som far ut.

 

Vi har även platspåsar, bingolottos julkalendrar, strumpor, Sverige lotter kvar som behöver säljas.

Utöver detta kommer vi även att sälja bort en del kontorsmöbler, körvagnarna samt annat som vi i dagsläget inte behövs.

 

Du som kan hjälpa oss med att hitta sponsorer, kontakta oss på kontoret så får du mera information.

 

Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss.

Vi kommer även att ordna ett medlems/föräldramöte inom kort.

 

Tack på förhand

Med vänliga hälsningar Vilhelmina Ridklubbs styrelse och personal.