Headerbild

vecka 46

2012-11-16 i Nyheter / Stalltidning

Veckan som varit.

En ganska lugn vecka är snart slut.

Hovslagaren har varit här så alla hästar är nyskodda. I måndags hade alla grupper hästkunskap så under eftermiddagen fick hästarna löshoppas och busa lite i manegen. Alla skötte sig jättebra. Med Picasso går det framåt och han kommer snart att prova att gå i verksamheten.

5 veckor har nu gått för den hästis grupp som startade och flera av dessa elever kommer fortsätta vilket är jätte roligt. Gruppen fortsätter terminen ut :)

Planering inför nästa termin är påbörjad. Eventuellt blir det lite omflyttningar bland grupper, dagar osv för att vi ska kunna bedriva verksamheten på bästa sätt. Mera information om detta kommer på anslagstavlan i stallet när det är klart. Om det är så att du funderar på att säga upp din ridplats på ridskolan,  kom ihåg säga upp den innan den 1/12 för att inte behöva betala den administrativa avgiften.

 

Lucia shows träff var det i går kväll där det informerades om vad som händer på årets show :) Alla tyckte det nya upplägget var bra och vi ser fram emot att få fortsätta jobba med denna. Än så länge kommer vi fortfarande hålla hela showen hemlig...

I helgen åker Madelene och Maja på ungdomsledarkurs i Roberstfors/Sikeå, hoppas de får en rolig och givande helg.

På stallet annars är det lugnt i helgen, och till veckan är det US möte (måndag) och tisdag är det nytt lucia möte, dels för er som var med, men även om du missade förra gången och vill vara med så är det bara att komma.

Vi vill också påminna er som anmlält er till voltige gruppen att komma på nästa träff!! Se nya anslag i stallet.

 

Gröna kortet kurs är på gång, 1/12 kommer det vara möjligt att göra ridprovet till denna för Jannike.