Headerbild

Vecka 43

2012-10-25 i Nyheter / Stalltidning

"tjuvstartar" en dag tidigare med första veckoinformationen. Tanken är att vi varje fredag kommer skicka ut ett "veckobrev" för att informera er om vad som har hänt och vad som är på gång m.m.

I veckan har Aller börjat gå lite lektioner på ridskolan vilket gått jättebra. Picasso kommer börja gå några lektioner efter lovet. Smeagol och Zazza skulle ha varit in på återbesök idag på ATG, men pga att transportens bromsar inte är bra (obefintliga) så fick vi tyvärr flytta fram det besöket. De mesta är bytt på transporten, men det fattas grejer som kommer bytas nästa vecka. Tack Martin för hjälpen!

Övriga hästar och djur mår bara fint, kattungen växer så det knakar och bir busigare för varje dag som går. Vi kommer utlysa en namntävling på vad katten ska heta, så håll utkik på anslagstavlan.

 

I morgon har voltige gruppen träff , så alla ni som vill vara med, kom till cafeterian kl 18:00 i morgonkväll.

 

Planeringen inför årets Lucia/Jul show är i full gång. Showen kommer vara lördag den 8/12, kl 13:00. Årets show kommer inte vara lik något annat år.. massa nyheter, men mer än så berättar vi inte i dagsläget. Missa inte denna!

 

I helgen är det igenridning på lördagen, söndag skrittdag, mån-tis får de vila.

Vecka 44 bjuder på en del aktiviteter, både hästkunskap, spökkväll och halloweenhoppning!

 

Sista rycket görs nu också för att fler ska ta Ridborgarmärket! Så alla ni som inte har tagit detta, hör av er! så bokar vi in någon dag för märkestagning.  Ni som redan har ridit upp för märket, men inte betalat det och hämtat det, kom in till kontoret eller prata med din ridledare, så fixar vi detta.

 

Det finns fortfarande strumpor kvar som måste säljas! Barnsockar, herrsockar och damsockar, både sport- och "fin/motiv"strumpor.

 

Hoppas vi ses nästa vecka under lovet.