Headerbild

God fortsättning på det nya året!

2012-01-11 i Nyheter / Styrelsen informerar

Det nya året har startat, en ny termin på ridskolan är igång. Planeringen med aktiviteter för året och allt annat som hör till arbetas det med i full fart.

Igår hade styrelsen sin första träff för detta år. Planering inför årsmötet och allt runt omrking detta blev klart, så boka in den 28 februari, för då är det årsmöte i cafeterian på stallet och självklart hoppas vi på att se dig där.

Budget, verksamhetsplan och verksamhetsberättelsen är pågång och kommer finnas tillgänglig för alla en vecka innan årsmötet.

Nyhet för i år är att vi på årsmötet kommer att uppmärksamma 3 st lite extra. Nominera de ni tycker ska få utmärkelsen som  "Årets Förebild", "Årets Häst" och "Årets otursfågel". Anslag kommer i stallet och här på hemsidan.

 

Vi behöver även mer hjälp för att få föreningen att fungera. Det är både personer som kan vara med och jobba i styrelsen, i våra arbetsgrupper och som funktionärer till våra aktiviteter. 

Mera information om dessa finns på anslagstavlorna i stallet och kontakta oss gärna för mera information. Är vi flera som hjälps åt blir det roligare och vi kommer kunna göra mera roliga saker i föreningen.