Headerbild

Snart är julen här

2011-12-14 i Nyheter / Styrelsen informerar

Julen närmar sig med stormsteg och 2011 går mot sitt slut.

Den här tiden är det en hel del planering inför nästkommande år och summera ihop året som gått. Ett år går fort men känner att vi ändå kommit en bit framåt i utvecklingen av föreningen. 

Just nu jobbas det med planering av grupper och ledare inför vårterminen. Vi beräknar att allt ska vara klart till nästa vecka. Planering med aktiviteter såsom klubbtävlingar, träningar och kurser är också pågång. Har du önskemål om vad som ska arrangeras så hör av dig till Jessica eller Emma på kontoret.

 

Verksamhetsplanen är pågång med vad vi ska jobba med under 2012. Denna tillsammans med budgeten kommer finnas klart till årsmötet. 

 

Årsmötet som äger rum i februari (datum ej fastställt) ska det också väljas in några nya personer till styrelsen. Är du intresserad av att vara med och kunna påverka och utveckla föreningen så har du nu möjlighet att väljas in till styrelsen.

Du behöver inte vara hästkunnig för att jobba i styrelsen, utan vi värdesätter andra kunskaper som till exempel att du kan/är intresserad av framtid/utveckling, "att vara arbetsgivare", marknadsföring etc. Alla är välkomna!

Vill du veta mer om vad det innebär att jobba i en styrelse så tveka inte att höra av dig till någon i valberedningen eller ordförande.

 

Vi efterlyser även många personer som vill ingå i våra arbetsgrupper. Tex inom anläggningen, cafeterian, personal etc.

Är vi flera som delar på jobbet blir det både enklare och roligare!

 

Mycket är pågång och året 2012 hoppas vi på att vi har många engagerade medlemmar i vår förening!

 

Vi ses!

Mvh Jessica