Headerbild

Uteritter 18-19 Maj i Dalasjö/Vilhelmina

2024-04-25 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

18-19 Maj erbjuder Vilhelmina Ridklubb dig att boka uteritter.

Upplev Dalasjös fantastiska natur från hästryggen!
Låt oss ta dig med på en ridtur utöver det vanliga.
Ridturen tar dig genom varierad natur, mysiga skogar, upp på höjder, med fantastiska vyer. Skapa unika hästminnen i natursköna omgivningar


Vildmarksritten
Passar Erfarna ryttare (kunna hantera hästen i alla gångarter).
3,5h Pris 1450kr från 15år.

Turen startar med en kort information innan vi gör iordning hästarna för att rida iväg. Ritten tar oss genom skogen på mysiga skogsstigar, nära vattendrag, upp för backar, och höjder med fantastiska vyer.
Halvvägs stannar vi vid Vojmån för lunch vid öppen eld och njuter av omgivningarna, innan vi fortsätter ritten tillbaka till gården.

Total tid för turen ca 3,5h. Ridtid ca 2 h och passar dig med ridvana.
Turen finns att boka både lördag och söndag, tid ca 9-12.30.

Skogsritten
Passar oerfarna och erfarna ryttare.
2h Pris 950kr från 13år.

Vi erbjuder dig en lite kortare upplevelse i mysiga skogar, nära vattendrag och myrmarker. Här kan du som oerfaren eller erfaren ryttare ta dig fram till häst för att nå vackra skogsområden. Detta är en perfekt tur för dig som vill testa på ridning eller som vill ta med dig familjen/vän på en härlig naturupplevelse. Alla är välkomna. Vi tar oss fram på trygga snälla hästar och turen går i lugnt tempo så att alla känner sig bekväma i sadeln. Efter ridpasset fikar vi tillsammans på gården.

Total tid för turen ca 2h. Ridtid ca 1h och passar både oerfarna och erfarna ryttare. Turen finns att boka både lördag och söndag, tid ca 13.00-14.30

Barnritten
1h Pris 400kr från 5-12år

Detta är turen för de yngre. Barnet får en trygg och lugn häst och leds av sin guide om det behövs. Vi börjar med att lära känna hästen, förbereder den för tur och borstar hästen ordentligt. Sedan rider vi en sväng i skogen.

Total tid för turen ca 1h. Ridtid ca 30min och passar alla barn oavsett förkunskaper. Turen finns att boka både lördag och söndag, tid ca 15.00-16.00.

________________________________________________________________________________
Bokning sker via mail till
vilhelminaridklubb@outlook.com
Observera att våra hästar kan bära en vikt på max 85kg.

Sista datum för anmälan är 8 Maj.
Turerna har begränsat antal platser, så vänta inte med din anmälan.

Ange ev allergier i din anmälan.